- Naturoplevelser med mere

Pakkedating for Rebild, Vesthimmerland, Jammerbugt og Aalborg

Naturligt Samspil

Naturligt Samspil

Diskussionslysten var høj blandt de 43 turismeaktører fra Rebild, Vesthimmerland, Jammerbugt og Aalborg, da de mødtes i går for at udvikle outdoor pakker ved en BootCamp på Comwell Sport Rebild Bakker.

Der var rig lejlighed for at lave oplevelsespakker med deltagere fra overnatningssteder, udbydere af aktiviteter og lokale turistkontorer. Der var deltagere fra Comwell Sport Rebild Bakker, Feriecenter Slettestrand, Svinkløv Camping og Nibe Camping kombineret med bl.a. Rebild Kanoudlejning og FunCenter suppleret med lokale turistkontorer og mange flere Deltagerliste_bootcamp_outdoor_Rebild

På BootCampen – arrangeret af Rebild Porten, Vækst Jammerbugt, VisitAalborg  og HORESTA – blev der udvekslet erfaringer om mountainebikepakker og hvordan virksomheder forbereder sig til at tiltrække outdoor turister.

Nyt samarbejde blev grundlagt og de forskellige aktører bragt tættere sammen, så gæsterne i området kan få endnu bedre oplevelser. Det kan ske ved at tilbyde SUP/Stand Up Padle til campister, transport af kajakker, lækkerier på vandreturen, mm. Virksomhederne blev dermed klar til at arbejde videre med at skabe nye tilbud til deres gæster i 2016 sæsonen.

Næste bootcamp er for Ringkøbing-Skjern og omegn den 29. september. 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>