- Naturoplevelser med mere

Søhøjlandet laver fælles outdoor-pakker

Kano

Søhøjlandet skal være endnu mere kendt og attraktivt for aktive gæster

Ideerne blomstrede, og der blev udviklet helt konkrete oplevelses-pakker, da 30 aktører fra turismen i går holdt workshop på Vejlsøhus i Silkeborg om outdoor-turisme. Aktørerne kom fra hele Søhøjlandet, og der blev sat fokus på tilbud til de mange gæster, som gerne vil være aktive, når de er på ferie. Blandt deltagerne var både overnatningssteder, attraktioner, event-arrangører, cykel-folk og kanoudlejere, og i grupper udviklede de helt nye oplevelses-pakker.

– Outdoor-oplevelser bliver mere og mere efterspurgte, og turisterne ønsker generelt en fleksibel ferie, som byder på både afslapning og aktivitet. Og mange vil gerne have tilbud om en samlet pakke, som kan bookes hjemmefra.  Derfor er det vigtigt, at turisterhvervet finder sammen om at skabe nye total-oplevelser, lyder det fra Horesta, VisitSilkeborg og VisitSkanderborg, som sammen have arrangeret workshoppen.

Blandt de nye ideer var en ”familiy camp”, en samlet bookingplatform, hotel+kano og en samlet oplevelsespakke for aktive bedsteforældre + børnebørn.

Nogle af aktørerne går nu videre med at udvikle pakkerne i samarbejde med de to turismeorganisationer.

– Der var et stort engagement og en klar lyst til at gøre outdoor-oplevelserne mere attraktive og synlige gennem pakketering. Og vi er klar til at bakke op med markedsføring og PR, siger turistcheferne, der også med glæde kunne konstatere, at der blev samarbejde livligt på tværs af brancher og kommunegrænser.

Workshoppen blev sat i gang med inspirerende oplæg af salgschef Carsten Nielsen, Hotel Christiansminde på Fyn, Inge Kunz fra Toften B&B/Sdr. Vissing Torvehal og Annette Mindedahl, Tørring Kanoudlejning.

FilmSohojlandet

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>