- Naturoplevelser med mere

Workshop om pakker for Havneringen i København

WorkshopKbh-Jan2016

I anden uge af 2016  havde Naturligt Samspil fornøjelsen af at samle 30 turismeaktører til workshop om outdoor oplevelser langs Havneringen i København.  Workshoppen blev afholdt i samarbejde med Københavns Kommune, projektleder for Havneringen, der indvies til sommer.  Der var stor dialoglyst og iver efter at bringe de mange spændende aktiviteter på banen, og gøre dem mere synlige overfor turisterne.

Havneringen

Som altid i Naturligt Samspil var formålet også at skabe outdoor pakker. Desværre deltog, der ikke så mange overnatningssteder, som ellers også kunne have fordel af indsatsen. Danhostel deltog imidlertid talstærkt og arbejder videre med flere aktører om at skabe pakker.
Naturligt Samspil samler de mange oplevelser og aktiviteter sammen i et idékatalog, og opfordre overnatningssektoren til at benytte sig af denne til at videreudvikle tilbud til deres gæster.

Kontakt Nanna Balsby, HORESTA, for mere information.

 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>