- Naturoplevelser med mere

Pakker kræver at vi kommer ud over stepperne

WSNdrSj1 WSNdrSj2

Der mange gode ideer og holdninger, da Naturligt Samspils workshop for Nordsjælland blev holdt på Sankt Helene Kursus- og Konferencecenter i Tisvildeleje i samarbejde med VisitNordsjælland.

Normalt tager det tid at udvikle oplevelsespakker til turister, men flere af de godt 50 deltager ønsker at komme i gang så hurtigt som muligt. De har produktet og ideerne, så nu handler det om at få etableret samarbejdet og komme i gang.

Jesper Julian Møller, som er ejer af Julian, Toldboden og initiativtager til Copenhagen Street Food på PapirØen, mener, at det handler om at skille sig ud og være bedre til at give folk en identitet ved de udbudte oplevelser.

Det gør de på Møns Klint Resort. Direktør Ole Eskild fortalte om deres arbejde med events og initiativer som Dark Side, Ekstrem sports begivenheder og rideevents, som giver omtale og får gæsterne til at komme igen.

Naturoplevelser er også omdrejningspunkt på Hotel Christiansminde. Det blev klart, da salgschef Carsten V. Nielsen fortalte om de overvejelser, der ligger bag deres omfattende udbud af naturoplevelser og Christiansminde planer for fremtiden.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>