- Naturoplevelser med mere

Outdoor-turisme – et marked i vækst

WSNdrSj1

Under denne overskrift mødtes et bredt udsnit af turistbranchen i Nordsjælland den 19. januar på Sankt Helene Kursus- og Konferencecenter i Tisvildeleje for at samarbejde om at skabe gode pakketilbud med aktiviteter i naturen kombineret med overnatninger og øvrige oplevelser. Arrangører var hotelorganisationen HORESTA sammen med VisitNordsjælland med økonomisk projektstøtte fra Region Hovedstadens Vækstforum.

www.visitnordsjaelland.dk/nordsjaelland/outdoor-turisme-et-marked-i-vaekst

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>