- Naturoplevelser med mere

SOLRIG LANCERING AF HAVNERINGEN

Havrneringen

Solen og det milde vejr satte den perfekte ramme om lanceringen af Havneringen i København søndag den 29. juni.

Søndag blev Havneringen lanceret, en 13 km lang gå-, løbe- og cykelrute langs Københavns Inderhavn. Målet er at få flere københavnere og turister til at bruge havnen – og især til at bruge flere dele af den end Nyhavn og Islands Brygge.

Cykelentusiaster indviede ruten på mange forskellige typer cykler og mountainbikes. Der var musik, lækkerier til ganen og masser af oplevelser langs ruten – de fleste af hvilket man kan drage nytte af hele året.
 
Københavns Kommune har med Havneringen styrket Københavns brand som cykelhovedstad og som et turistmål med et væld af oplevelser på hjul, til fods og i vandet!
 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>