- Naturoplevelser med mere

Om Naturligt Samspil

Naturligt_samspil_logo

Naturligt Samspil – Oplevelser med mere…

Naturligt Samspil handler om at skabe naturoplevelser i særklasse ved at pakke oplevelser i naturen sammen med overnatning, lækker mad og/eller transport. Altså oplevelser med mere

Det kan være en fisketur med overnatning og lokal fiskemenu eller Tour de Hotel, hvor cykel entusiaster cykler fra hotel til hotel med bagagetransport, muskelopbyggende mad og foredrag med kendt cykelrytter og meget mere.

Projektet skal finde og udvikle pakker som både danske og udenlandske turister efterspørger eller ikke vidste de efterspørger og gøre det nemt for dem at få information, bestille og benytte disse oplevelserne.

 

Naturlig fire-trins-raket

Til Naturligt Samspil færd mod dette mål benyttes denne fire-trins-raket:

  1. Naturligt Samarbejde handler om at få de relevante aktører til at finde sammen og samarbejde.

  2. Naturlig Viden går ud på at indsamle gode – og dårlige – erfaringer og information om hvordan succes med pakker opnås.

  3. Naturlig Kommunikation spreder det gode budskab til branchen, hjælper branchen på vej og uddanner personalet, så de er klædt på til at udvikle og markedsføre pakker.

  4. Naturlige Oplevelser er at udbyde konkrete naturoplevelser i pakker til danske og udenlandske turister.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>