- Naturoplevelser med mere

1. Naturligt Samarbejde

©PHOTOPQR/LA PROVENCE/VILLALONGA Karine ;
Un groupe de personnes  se balade en kayak de mer au large du port de la Madrague de Montredon dans le soleil couchant.
ILLUSTRATION

Uden samarbejde ingen pakker og ingen nye spændende oplevelser til turisterne. I Naturligt Samspil gør vi en indsats for at bringe de rette folk sammen og få dem til at snakke og arbejde sammen. Nogle gange er kemien og de fælles interesser der med det samme – andre gange skal det hjælpes lidt på vej.

Det er HORESTA, der med støtte fra Naturstyrelsen, har sat gang i arbejdet på vegne af branchen. Projektet er ikke kun for HORESTA-medlemmer eller bestemte typer tuirstvirksomheder, men handler om at bage den samlede turistkage endnu større og sikre at det kan betale sig at gå i gang med at udbyde pakker.

Naturlig følgegruppe: Der er nedsat en følgegruppe, som med råd, støtte og kontakter er med til at sikre at målene nås. I den sidder repræsentanter fra Naturstyrelsen, Erhvervs- og Vækstministeriet, Kulturstyrelsen, Ministeriet for By-, Bolig- og Landdistrikter, DN, Friluftsrådet, Turismens Samarbejdsforum, Dansk Turistfremme, Danske Destinationer, VisitDenmark og HORESTA med direktør Peder Madsen fra Kolding Fjord Hotel, som formand.

Naturligt samarbejde bringer os sammen…

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>