- Naturoplevelser med mere

Naturligt Sammen

Couple with bicycles looking at the ocean

Naturligt samarbejde bringer os sammen

Naturligt Samspil er en slags datingcentral, som prøver at få de rette mennesker og aktører til at finde sammen og samarbejde. Det sker ved forskellige aktiviteter:

  • Massedating: Første forsøg på at skabe relationer skete på et stormøde holdt i Svendborg den 27. oktober.
  • Bootcamp: Aktører i samme område dater ofte bedst og derfor holdes der en række bootcamps rundt i landet, hvor der gøres en intensiv og koncentreret indsats for at skabe nyt samarbejde og nye pakker. Der er allerede holdt 5 bootcamps i løbet af foråret 2015, og der afholdes yderligere 5 til efteråret.Læs om de afholdte og kommende bootcamps…
  • Par-match: Naturligt Samspil prøver løbende at lege Kirsten-Gifte-Kniv ved at forsøge at få de interesserede til at holde kontakten og ved at sætte de rette personer sammen.
  • Datingfinale: Finalen bliver en fest i slutningen af projektet (oktober 2016), hvor vi hylder de relationer, som allerede er skabt – og hvor alle får en ny chance for at finde sammen.

 

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>